Hosting

U kunt zelf bepalen bij wie u de website wilt hosten.
  1. U kunt er voor kiezen om te verhuizen naar een van de partners van Muismedia.
    Dan zijn de kosten van de hosting inbegrepen bij de maandprijs, uitgaande van een standaard abonnement: 1500Mb webruimte, onbeperkt dataverkeer, 1 database, 1 domein en onbeperkt aantal emailadressen.
    Wilt u een veilige SSL verbinding (https) dan komt er maandelijks 1 euro bij.
    Wilt u onbeperkte webruimte en een veilige SSL verbinding (https) dan bedragen de maandelijkse kosten 34,95 euro in plaats van de standaard 29,95 euro. Indien er gebruik gemaakt wordt van formulieren waar persoonsgegevens worden opgestuurd (bijvoorbeeld aanmeld formulieren met adresgegevens) wordt dit wel aanbevolen.
    Het vereist namelijk extra aandacht voor de veiligheid van de identiteit van de bezoekers volgens de Wet bescherming persoonsgegevens. Een SSL certificaat is de ideale manier om aan bezoekers te tonen én te bewijzen dat de website authentiek is en dat de verbinding waarover de gegevens worden verzonden veilig en versleuteld is.

  2. U kunt bij uw eigen provider blijven. De hostingkosten dient u dan zelf te blijven voldoen aan die provider. Let op: Misschien biedt uw huidige provider geen veilige SSL verbinding in hun (standaard) pakket. U dient mogelijk bij te betalen of over te stappen als ze dit niet aanbieden (en u het wel wilt gebruiken).